Szellemi gerinc helyreállítás

„Mindaz, ami púpos, simuljon el, mindaz, ami görbe, egyenesedjen ki.” Biblia

Mi a szellemi gerinc helyreállítása?

Hátgerincünk tárolja a különböző születés előtti mintákat és felveszi az összes mentális, emocionális és fizikai információt, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Amit a hátgerinc tárol, azt ki is sugározza a vele összeköttetésben álló rendszerbe, tehát testünkbe, érzelmeinkbe és gondolkodásunkba.

Blokkokat alkotnak a hátgerincben és ez által egyensúlyzavart okoznak az életenergia áramlásában. Így az egész lelki, szellemi és testi működés kiesik az egyensúlyból, rendből. Ez kifejezésre is jut csökkent vitalitás és különböző betegségek formájában.

A pszichénkben kialakulnak mentális feszültségek: félelem, agresszió, harag, kisebbségi érzés, önbizalomhiány és a régi idejétmúlt mintákat sem tudjuk elengedni. A hátgerincünk erre úgy válaszol, hogy meggörbül, elcsúsznak a csigolyák, terhelődnek vagy elcsúsznak a porckorongok. Becsípődnek az idegek, amik a szerveket, sejteket látják el információval, és ez anyagcsere és működési zavarokhoz vezet.

A legtöbb probléma az emberek belső világában lévő diszharmóniára vezethető vissza. Ebből adódóan további blokkok alakulnak ki a gerincben, ami helyi fájdalmakat okoz, amik azután láncreakcióként egy ferde téves testtartáshoz vezetnek! További látható kifejeződései ennek: megváltozik a test statikája, gerincferdülés, ferde nyak, süllyedt csípő, lábhossz különbség, eltérő magasságban lévő lapockák, púposodás, görnyedés. Ezek különböző betegség tünetekhez vezetnek.

A krónikus hátfájás az egyik leggyakoribb fájdalom, szinte minden korosztály érintett. Egy görbe ferde test nem képes egészséges maradni, mivel a téves testtartás következményeként további blokkok és kopások alakulnak ki a testben.

A technika nem csak embereknél, de állatoknál is sikeresen alkalmazható, sőt a gyógyítás, gyógyulás távban is elérhető. Ezt saját kutyámon tapasztaltam.

A kezelés hatására korrigálható:

  • gerincferdülés
  • ferde nyak
  • vállak, lapockák eltérései
  • púposodás
  • görnyedés
  • süllyedt csípő
  • lábhossz eltérés

Ezzel a különleges alternatív technikával bizonyíthatóan tartós eredményre lehet számítani, illetve akár azonnal látható a változás.