Asztrológia

Online is elérhető szolgáltatás

Az aszrtológiáról

Az asztrológiai elemzéstől van, aki tart, van, akit a kíváncsiság hajt és van, aki azonosítja a magazinokban olvasható néhány soros írással. 

Ha arra használjuk az asztrológiát, amire hivatott, hogy felszabadítsuk az embert elméje börtönéből, és nem arra, hogy konzerváljuk őt bizonyos sémákba, mintákba zárva, akkor valódi, objektív, mélyreható, átfogó képet kapunk az életéről.

Olyan összefüggésekre derül fény, melyek ismeretében hosszú évek kínlódásától, egy helyben topogásától kímélheti meg magát az illető.

Mi történik egy konzultáció során?

A születési képlet alapján elemzem az illető saját képletét, a gyermekéét, vagy más személyekét (szülők, testvér, párkapcsolat, barát, munkatárs, számunkra fontos emberek).

Saját képlet elemzés

Ez alapján indulunk el az önvizsgálatban, amihez szükség van a pontos születési adatokra (hely, idő, óra, perc).

A születési képletünk nem más, mint a tudatalattink egyfajta „röntgenfelvétele”. A számunkra megnyilvánult világ, a tudatalattink kivetülése. Megmutatja, milyen hajlamokkal, szülői mintákkal, karmikus csírákkal érkeztünk a földi létbe.

Mivel szüleinknek fizikailag 100, érzelmileg 50, gondolatilag 25 %-ban vagyunk produktumai, ezért nagyon fontos megvizsgálni, az ő energiarendszerüket, hogy tisztában lehessünk azzal, milyen energetikát képviseltek még születésünket megelőzően, milyen volt a kettejük között lévő energetikai viszony.

Ezen információk tudatában magyarázatot kapunk, saját születésünk körülményeire, a szüleinkkel való viszonyunkra, és előrevetíti felnőttkori párkapcsolati mintáinkat, leírja párkapcsolataink, házasságunk, családalapításunk forgatókönyvét.

Sokan szeretnének bepillantani a jövőjükbe, viszont annak gyökereit a jelenben, illetve a múltban kell keresnünk.

Életünk első 18 évének feltérképezésével láthatjuk, milyen minket formáló hatások értek gyerekkorunkban, ennek nyomán milyen elmeszerkezetet alakítottunk ki magunknak.

Megmutatja, milyen sémák szerint éljük az életünket, keresve boldogságunkat, és rájövünk, miért nem vagyunk képesek elérni azt. Ennek ismeretében pedig problémáink akár 90-95 százalékát meg tudjuk oldani.

A képlet egyéb részletei felfedik, milyen területeken tudunk karriert építeni, mikor várható valamilyen váltás, melyek azok az egészségügyi területek, amelyekre egész életünk során érdemes figyelnünk, mi található lelkünk legmélyén, milyen kibillentségekkel küszködünk, és hogyan tudjuk a kibillent energiák pótlásával megtalálni utunkat a boldog és teljes élet felé.

Gyermek képletének elemzése

Ennek kapcsán rengeteg hasznos információt kapunk magunkról, a párunkról, mint szülőről, arról, hogy kettőnk viszonyát hogyan éli meg gyermekünk, ennek kapcsán, milyen lesz vele a kapcsolatunk, milyen energetikai mintákat fog működtetni saját felnőtt életében, párkapcsolatában, majdani gyerekvállalásában.

A pályaválasztás során nagy segítséget nyújthatunk számára.

Fel tudjuk készíteni, milyen emberi viszonyokra számíthat barátaival, kollégáival.

Mindannyiunk szervezetében vannak „gyenge pontok” egészségügyi szempontból. Ezeket ismerve már születésétől fogva fokozott figyelmet tudunk szentelni egészsége érdekében.

Más személyek elemzése

Az elemzés során felismerjük viselkedésük motívumait, megértjük motivációikat, belső energetikai rendszerüket, sémáikat, amik alapján működnek. Ezáltal elfogadóbbak, megértőbbek lehetünk irányukba, és harmonikusabb kapcsolatot tudunk kialakítani velük, így közelebb kerülünk a boldogabb, teljesebb élethez.