Recall Healing

Online is elérhető szolgáltatás

Mi a Recall Healing?

A betegségek, viselkedésminták hátterében lévő titkok feltárásának módszere, melynek során beazonosítjuk a fizikai tünetek és viselkedési zavarok mögött meghúzódó traumákat. Nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk, a mindenkor ajánlott orvosi protokoll betartása mellett dolgozunk az érzelmi traumák mélyen gyökerező okainak feltárásában. 

Cél, hogy ebben a nagy kirakós „puzzle-ban” minden elem a helyére kerüljön, és megértsd a betegségnek, elváltozásnak az okát. Amikor egy nagyon stresszes helyzetből nem látunk kiutat, az agy a testnek adja ki a feladatot, hogy találjon megoldást a problémára.

Valójában nem az okozza a problémát, ami történt velünk, hanem az érzelmi megélés, ahogy reagálunk az adott eseményre. Tehát különböző érzések különböző betegségeket indíthatnak el. A konfliktus intenzitása pedig megegyezik a betegség intenzitásával.

Viszont, ha az összefüggéseket megtaláljuk, megértjük, hogy az elváltozás nem is biztos, hogy a saját konfliktusunk, hanem a szülők vagy a felmenők érzelmi konfliktusa, ami az utódok biológiai konfliktusává vált, azonnal beindulhat a gyógyulási folyamat.

Három alapvető eszközzel dolgozunk.

  1.  Ismétlődő életciklusok
    Különösen stresszes élethelyzeteket keresünk, melyek mostanra a tudatalattiba süllyedtek, nem is tudunk róluk, viszont negatívan befolyásolják életünket.
  2. Indítóprogram
    Magában foglalja a fogantatást megelőző 9 hónapot, a fogantatást, az anyaméhben eltöltött teljes időszakot, a születés körülményeit, valamint az azt követő 1 évet. Ez idő alatt a szülők által megtapasztalt intenzív stressz komoly hatással van a jövő tekintetében.
  3. Családfa
    A családfa megmagyarázza, hogyan adjuk át generációról generációra a problémákat, amelyeket gyakran fizikai tünetek és viselkedési zavarok formájában örökölünk.

A Recall Healing konzultáció nem csak a betegségek okainak feltárásában nyújt óriási segítséget. Érdemes megelőzés céljából is használni ezt a módszert, mivel a tudatos munka által jobban tudunk reagálni a stresszes élethelyzetekre, ezáltal elkerülhetjük, hogy újabb negatív elváltozásokat programozzunk, illetve meglévő programokat aktiváljunk, ami megbetegedéshez vezetne.

A múlt feltárásával megváltoztathatjuk a jövőt. Ebben nincs semmi varázslat, se misztikum. Arról van szó, hogy az ismétlődő életciklusokban törvényszerűen bekövetkező eseményeket állíthatunk meg, valamint a régi feldolgozatlan, meg nem oldott problémákkal tovább nem károsítjuk az utánunk következő generációkat.