Access Body

Access testkezelések

MTVSS -Testhelyreállítása testkezelés

Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félre működhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene. 

Hatásai:

 • DNS regeneráló
 • Immunerősítő 
 • Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.
 • Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. 
 • Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek, csontok, izmok, ízületek)
 • RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

MIMIKRI és 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

A mimikrizés (másolás) természetes, velünk született képesség. Gyerekkorunkban így tanulunk beszélni, járni. Később aztán olyan dolgokat is lemásolunk és a testünkbe zárunk, amik nem jelent hozzájárulást az életünkhöz.

Figyeljük a környezetünket, más embereket, első sorban a szüleinket, meg akarjuk őket érteni és leutánozzuk a fájdalmaikat, életútjaikat, valóságaikat ahelyett, hogy életünk teremtésében a saját választásaink vezetnének.

Ha úgy érzed, hiába igyekszel változtatni, mindig ugyanazt teremted, érdemes ránézni, kinek a valóságát éled. Ezeknek a mintának a kioldásában segít a testkezelés, fogy felfedezhesd saját lehetőségeidet.

Cél a másoktól átvett bármely olyan dolog törlése, ahol másolod bárki (szülők, barátok, ismerősök, tanárok, vezetők…) élethelyzetét, kinézetét, gondolatait, cselekedeteit, mozdulatait, viselkedési reakcióit.  Ez a kezelés éberré tesz arra, mi az, ami másokhoz tartozik. Mi az, ami számodra igaz, mi az, ami neked működik. 

A 90%-os agykapacitás fokozása kifejezetten ajánlott diákoknak a tanulás hatékonyságának növelésére, vizsgára készülőknek és intenzív szellemi munkát végzőknek, a szellemi teljesítőképesség és a hatékonyság növelése érdekében. Nő a koncentrációs képesség, magabiztosságot ad és gyorsabb reagálást nyújt a felmerülő feladatok, problémák megoldására.

Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez

Ez a testkezelés elindít egy erőteljes méregtelenítő folyamatot, melynek hatására megváltozik a testbe zárt toxinok és nehézfémek szerkezete, így azokat könnyen kivezetheted a testedből.

Fogyókúrázóknak és méregtelenítő kúrák kiegészítéséhez, vagy szimplán méregtelenítéshez ajánlom.

MDDM

Ezt a testkezelést alkalmazzuk a sejtek átalakítására, lebontására, újraépítésére. Előfordul, hogy egy-egy helyen a testben valami nem az „ideális” állapotban van. Lehet, hogy sejtszintű növekményről beszélünk (csontkinövés, mióma, daganat), vagy sejtszintű csökkenésről (pl. sorvadás az izomzatban, tüdő szövetben, stb.) Ez az energia abban segít, hogy az adott helyzetnek megfelelően leépítsük azt, ami nem „odavaló”, vagy segítsük növekedni azt, aminek erre van szüksége. Arra is lehet használni, hogy a gyógyszerek vagy az ételünk összetétele a testünknek megfelelően változzon. 

Tápláló szexuális energia helyreállítása

Ez a kezelés egyrészt feloldja a testben azt a programozást és a mágneses vonzódást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de valójában nem táplálóak és törődőek számunkra.

Másrészt a generatív szexuális energia helyreállítása azokat a tápláló gyógyító szexuális energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival

Miben segíthet?

 • Szexuális blokkok, gátak oldása
 • Több életerő, életöröm megélése
 • Női-férfi minőségek helyreállítása
 • Ha folyamatosan nem működő kapcsolatokban találod magad, mégis újra és újra azt választod.

Látás helyreállítása

Szeretnél szemüveg nélkül élni?  Arcüreg, vagy homloküreg problémáid vannak? 

Akkor Neked szól ez az erős energetikai kezelés. 

Mindazt, amit a világból felfogunk, legnagyobb részt a látáson keresztül észleljük. Sok mindent nem szívesen látunk meg, nem akarunk észrevenni, mintegy arra utasítva ezzel a szemünket, hogy ne lássa tisztán a minket körülvevő világot, vagy ne vegyen észre valamit, ami számunkra kellemetlen vagy fájdalmas. 

Amikor egy traumatikus élményt tapasztalunk meg, az emlék eltárolódik a szemünket körülvevő izmokban, és látásproblémákat idézhet elő. A feszültség feloldásával a látásunk is rendbe tehető, ezt célozza a kezelés.

Te vajon hány nézőponttal és hitrendszerrel korlátozod a tisztánlátásodat és az éleslátásodat?

Mik az előnyei?

 • Regenerálódnak a szemhez tartozó idegek, agyterület, izmok.
 • Javul a tisztánlátás, új nézőpontokat ismerhetünk fel.
 • Tisztulnak a szemmel kapcsolatos traumák.