Kriston-módszer®

Kriston beszélgetés

Online is elérhető szolgáltatás

Kriston beszélgetés®

A Kriston Beszélgetés a kliens és a Kriston tréner között zajlik személyesen vagy online. Ez utóbbinak nincs jelentősége, hiszen csak a hatás, a létrehozott változás számít. Javasolt makacsnak bizonyuló kiválasztó, emésztő, szexuális szerveket érintő tünetek esetén. Amikor nehezen találjuk a kiutat, nem tudunk túljutni egy akadályon, vagy mintha gödörbe kerültünk volna, de hiányzik a létra.  Ez a mély beszélgetés, önmagadra irányítva teljes figyelmed, segít meglátni a létrát. A foglalkozás eszközeivel láthatóvá válik azon elakadás, melyen túljutva korábban nem, vagy ritkán tapasztalt állapot élhető át, ahol okafogyottá tud válni a tünet. A foglalkozáson megtapasztalt új gondolati stratégia, a korábbi nehézségen talált fogást, a változtatás és a változás lehetőségét adja a kliens kezébe, mely után egy újszerű állapot átélésére van lehetősége.

A Kriston Beszélgetés meghökkentően hatékony módszernek bizonyul nehezen kezelhető tünetek esetén is. Sikerélményeink a következő tünetekben vannak: vaginizmus, görcsös medencefenék izomzat, merevedés-, orgazmus-, nedvesedés hiánya, meddőség, vetélési hajlam, PCOS, endometriózis, hüvely-, húgyhólyag-, petefészek-, prosztata-, bélgyulladás, ürítési nehézségek, vizelet-, székletmegtartási tünetek, sipoly, nemi szerveken megjelenő bőrelváltozások, hüvelygyulladás, nemi szervek sorvadása, dyspareunia, mestruációs rendellenesség, magömlési kontroll hiánya, pénisz deformitása, várandósság alatti rosszullétek, félelem a szüléstől, korábban átélt stresszhelyzetek szexualitás és szülés kapcsán…

Kriston Andrea NLP mesterré válása folyamán kísérletezte ki ezt az új gyakorlatot, melyet oktatója, Stenger Györgyi javaslatára új névvel látott el. A Kriston Beszélgetés segít kiszületni korábbi önmagunkból. Bárki megtapasztalhatja, hogy a másképpen gondolkodás milyen nagy esélyt ad az egészség visszaszerzésére.