Numerológia

Online is elérhető szolgáltatás

A numerológiáról

A numerológia, más néven számmisztika, egy a sok rendszer, tradíció vagy hit közül, mely a számok és a fizikai objektumok vagy élő dolgok közé állít misztikus/ezoterikus kapcsolatot.

Az asztrológia édestestvére, azonos időben, egymással párhuzamosan alakultak ki. A bolygók több ezeréves tanulmányozása után összefüggéseket, következtetéseket vontak le az égitestek rezgéseivel és pszichológiai hatásaival kapcsolatban. Az asztrológiai megfigyelések eredményeihez számokat rendeltek, és önálló szakterületté vált a számmisztika, ami immáron sok ezeréves tapasztalati tudomány.

„Kétségtelen, hogy mint a bolygók keringését az égen, az emberek sorsát a földön a számok irányítják. Minden testnek, alaknak, formának, ábrának végső fokon valamely számviszony felel meg. Püthagorasz a számoknak a látható világban megjelenő viszonylatait kereste. Több olyan felfedezést tett, amely a matézis és a geometria közvetlen határán áll.” Hamvas Béla

Püthagorasz 2500 évvel ezelőtt Egyiptomban és Babilóniában ismerkedett meg a numerológia tudományával, majd Görögországba visszatérve megalkotta, az un. püthagoraszi ABC-t, amelyet a modern a numerológia a latin ABC betűivel kiegészítve használ.

Születési időpontunk egy ránk jellemző genetikai kód, melyet nevünk betűinek rezgései árnyalnak. A számok szimbólum rendszerében, benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb és rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

A születési képlet alapján elemzem az illető saját képletét, a gyermekéét, vagy más személyekét (szülők, testvér, párkapcsolat, barát, munkatárs, számunkra fontos emberek).

Miben segít a számmisztikai elemzés?

Az élet szinte minden területét képes lefedni az elemzés, legyen szó önismeretről, párkapcsolatról, emberi kapcsolatokról, munkáról, egészségről, sors eseményekről stb. Hozzájárul a boldogabb és teljesebb élethez.

  • Legfontosabb számunk, a sorsmisszió szám megmutatja, hogy mi a feladatunk, küldetésünk a jelen életben.
  • Útmutatást kapunk sorsunk, feladatink megvalósításához.
  • Megtudhatjuk, mire kell figyelnünk az egészségünk megőrzése terén.
  • Segít tudatosítani jellemünk erősségeit és gyengeségeit, felszínre hozni a bennünk rejlő értékeket, ezáltal hozzásegít a jobb önismerethez.
  • Párkapcsolati problémákra rávilágít, és tanácsokkal is szolgál a kapcsolat harmonikus működése érdekében.
  • Üzleti társulásoknál, munkatárs felvétele előtt nagyon hasznos információkat kapunk az illető jellemvonásairól, terhelhetőségéről.
  • Kiszámíthatók kedvező időpontok pl. cégalapításhoz, munkahelyváltáshoz, esküvőhöz, gyerekvállaláshoz.
  • Továbbtanulás, pályaválasztás, munkakör megválasztása esetén hasznos az egyéni adottságok, képességek ismerete.
  • Tanulságos összefüggéseket ismerhetünk meg szülőkkel, gyerekekkel, testvérrel, egyéb emberi kapcsolatainkban. Gyakran a konfliktusokra is magyarázatot találunk az elemzésben.
  • Felkészülhetünk életünk nagyobb változásaira, megtudhatjuk, mit hoz egy névváltoztatás, a költözés, ha másik városba, országba, de akár csak másik utcába költözünk, ugyanis minden körülöttünk lévő szám (házszám, telefonszám, rendszám) hatással van ránk.