Iránytű önmagadhoz
transzformációs program

INGYENES KONZULTÁCIÓ problémád alapos felmérésére
SZEMÉLYRESZABOTT PROGRAM összeállítása különböző, hozzád illő módszerekkel
3 HÓNAPOS KÖZÖS MUNKA a gyökeres változás elérése érdekében
BOLDOGABB, TELJESEBB ÉLET a program elvégeztével

Online is elérhető szolgáltatás
Girl in a jacket

Hogyan is néz ki ez a kaland?

A transzformációs program során lépésről lépésre kísérlek utadon, hogy magad mögött hagyhasd régóta cipelt terheidet, egyre magabiztosabban és boldogabban haladj kitűzött céljaid felé és megtaláld azokat az értékeidet, amikről sosem hitted, hogy léteznek.

Azon dolgozunk, hogy megtapasztald hogyan lehetsz több, mint amit jelenleg gondolsz magadról és mi lehetséges még azon is túl.

Milyen érzés lenne újra vagy talán életedben először önmagadnak lenni?

Milyen lenne, ha nem mások elvárásainak akarnál megfelelni?

El tudod képzelni, milyen lenne a hátráltató generációs minták nélkül élni?

Hajlandó lennél a választásaidat végre magadért meghozni?

Mi van, ha nincs veled semmi baj, nem rontottál el semmit, csak olyan választásokat hoztál, ami nem működik neked és nem találod belőle a kiutat?

Mindig van választásod. 

Ahhoz, hogy valami megváltozzon az életedben, az első lépést neked kell megtenned. Érdemes őszintén szembenézni a problémáddal, megvizsgálni min szükséges módosítani, majd jöhet a cselekvés. 

Gyakran itt akadsz el. 

Megvan az elképzelés, hogy mit szeretnél és várod, ha majd elég pozitívan gondolkozol, mantrázol, meditálsz, elolvasol még öt könyvet, akkor meg is fog történni. A végén csodálkozol, hogy még mindig ugyanott tartasz. Nem érted, miért nem haladsz, pedig mindent megteszel, annyira pozitív vagy. Belátom, vannak olyan helyzetek, amibe belekerülsz és nem rajtad múlik a változás, viszont a helyzethez való hozzáállásodon csak te tudsz változtatni.

Ha nem választasz semmit, az is a te választásod. 

Ha nem kérsz segítséget, amikor tudod, hogy egyedül nem sikerül kilábalnod, az is a te választásod.

Milyen hozzájárulás lehetek számodra?

  • Holisztikus szemlélettel, ítéletmentesen, őszinte figyelemmel meghallgatom, jelenleg mi a legfőbb problémád, amin változtatni szeretnél.
  • Az általam elsajátított módszerek felhasználásával feltérképezzük, mi áll valójában a problémád hátterében.
  • Hozzásegítelek, hogy megértsd, miért vagy az adott helyzetben, lásd az összefüggéseket és tudd, min és hogyan érdemes változtatni.
  • Azonnal használható, működő eszközöket adok a kezedbe, segítelek a megoldáshoz vezető úton, de helyetted semmit nem fogok megtenni.
  • Számomra legfontosabb, hogy értsd a folyamatot, akarj változtatni és cselekedj, tőlem pedig minden támogatást megkapsz hozzá.
  • Minden alkalom után óriási megkönnyebbüléssel távoznak a klienseim. Ezt Te is megtapasztalhatod, ha szeretnéd.

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

  1. Jelentkezz egy rövid ingyenes konzultációra! Egy pár perces beszélgetés során átnézzük, mi az, ami felkeltette az érdeklődésedet, jelenleg mire van szükséged, mennyire intenzíven keresel megoldást a problémádra. Ha a beszélgetés végén mindketten úgy látjuk, hogy érdemes kidolgoznunk a részleteket, jöhet a második lépés.

  2. Kb. 45 perces ingyenes konzultáció. A beszélgetés célja, hogy tisztán lássuk, hova szeretnél eljutni, összeállítsunk egy olyan tervet, ami téged el tud vinni oda, illetve, hogy megnézzük, hogy ebben mi tudunk-e majd együttműködni.

  3. Ha minden oks, indulhat a rock&roll 😊
Girl in a jacket

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Készen állsz egy közös utazásra egy jól működő, egészséges boldog élet felé? Ha igen vedd fel velem a kapcsolatot és vágjunk bele!

Telefon: +36305369261
Email: rozsavolgyirita1@gmail.com
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.