Access Bars

Az Access Consciousness® eszköze a “Bar-ok futtatása”.

32 pont érintése a fejen, mely megváltoztathatja az életed. Olyan, mint amikor a számítógépről töröljük a nem használatos fájlokat, hogy helyet adjunk az újaknak.

Mik azok a BAR-ok?

Bar-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.

Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a korlátozó gondolatokat, ötleteket, érzelmeket, érzéseket, szorongásokat, fájdalmakat, ítélkezéseket, előítéleteket, hiedelmeket, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Ezen Bar pontok gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el/befogadni, segít felszabadulni és tisztulni az akadályozó traumák alól.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon gyengéd, megnyugtató, lazító folyamat, amely az élet különféle területeiről képes feloldani a korlátokat, és erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátrálátó erőt.

Szeretnél megszabadulni ezektől a blokkoktól?

A Bars ezreknek segített már, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel, pénzzel kapcsolatosakat.

Képes lennél könnyedén és örömmel fogadni bármit?

Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedt tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.

„Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem-tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. ” Gary Douglas

Gary szerint minden életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről – van egy pontja, ami „elmenti” az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését.

Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a gyerekkorunkból, vagy előző életekből származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek.

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk.

Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. Ez a technika azonban hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünkben.

A közelmúltban egy konferencián, Gary Douglast és Dr. Dain Heer bemutatták az Access Consciousnesst. A prezentáció után találkoztak Dr. Jeffrey L. Fannin neurológussal, aki több évtizede vizsgálja az agy működését.

Úgy döntött, hogy egy rögtönzött elemzés keretén belül megvizsgálja, mi történik valakinek az agyával egyetlen Bars kezelés után. EEG-t használt 19 elektródával mért a fejen kezelés előtt és után. Amit talált, az fenomenális volt.

Nézd meg Dr. Fannin prezentációját (magyarul feliratozva)!