Spirituális választerápia (SVT)

Online is elérhető szolgáltatás

Mi az SVT?

Az SVT egy gyengéd, ám gyors és roppant hatékony módszer a tudatalattinkban megbúvó azon programok, blokkok, akadályok feltárására és tisztítására, melyek jelen életünkre negatív hatást gyakorolnak.

A módszer segítségével olyan összefüggések tárulnak elénk, melyekre racionális elménket használva, gondolkodás útján nem nyílna lehetőségünk.

Az információ az Akasha krónikából származik, mely egy olyan végtelen tudástár, melyben minden elmúlt és jövőbeli emberi gondolat és esemény megtalálható. Itt szerepelnek a Lélek által átélt vagy programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései, egészen a teremtésétől kezdődően az előző-jelen-eljövendő életeken át.

Milyen problémák megoldására alkalmas?

Az SVT-vel gyakorlatilag minden problémára rá tudunk nézni és Felső Énünk segítségével ki is lehet tisztítani a diszharmonikus energia programokat. Ez nem azt jelenti, hogy minden azonnal megoldódik, viszont mivel elhárulnak az akadályok az adott életterületen, másfajta rálátást kapunk a problémára, így a felismerések által könnyebb a változás, változtatás.

Különösen hatékony a már régóta fennálló problémák esetén, amikor úgy érzed, hogy egy adott életterület vagy az egész életed beragadt, blokkolódott.

Leggyakrabban felmerülő témák

  • anyagiak (pénz, munkahely, karrier, siker, bőség, ház, autó vásárlása, eladása)
  • magánélet (emberi kapcsolatok, család, párkapcsolat, szex, gyermekvállalás, házasság megmentése, válás, bontóper gördülékennyé tétele)
  • egészségügyi (betegségek, függőségek, stressz, alvászavar)
  • üzleti vállalkozások (alapítás, tárgyalások, siker)
  • érzelmi problémák (gyász, önbecsülés, önbizalomhiány, negatív történések, korlátozó hiedelmek, visszatérő álmok, ismétlődő minták feloldása)

Gyógyulni mindenki csak saját maga tud! Az SVT abban segít, hogy az öngyógyító mechanizmusok működését gátló programokat megszünteti.

Mik az előnyei?

  • Nem a tudatos, hanem a tudatalatti elmével dolgozunk, így az egot megkerülve gyorsan és hatékonyan eljutunk a problémák gyökeréhez.
  • Hozzáférünk azokhoz a tudatalatti mintázatokhoz, korlátozó hiedelmekhez, melyek megnehezítik az életünket.
  • Fájdalommentes eljárás, nem kell a régi traumákat újra felidézni.
  • Felső Énünk képes tisztítani a programokat bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.
  • Előző életekből áthozott diszharmonikus energiák azonnal semlegesíthetők és pozitív programra cserélhetők.