SpinRacing

A "kalóriafaló" SpinRacing

Minden korosztály számára ideális, hatékony, szórakoztató, minden izmot megmozgató, ízületeket kímélő, zenés, csoportos, kerékpározás teremben.

Az edzés, profiljától függően remek kalóriagyilkos, zsírégető vagy állóképességet javító. Az intenzitás mértékének arányában óránként kb. 300-1100 kcal-át égetnek el a vendégek.

Mire lesz szükséged az órán?

Ruházat:
Az izzasztó edzések során fontos a test megfelelő szellőzése, ezért mindig olyan kényelmes ruhát viselj, amely lehetővé teszi az víz elpárolgását a bőr felületéről.

Kerüld a hosszú, bőszárú nadrágot, mivel beakadhat a pedálba. Ha rendszeresen jársz, célszerű beszerezned egy szivacsos biciklis nadrágot, vagy egy zselés ülésvédőt.

Cipő:
Fontos, hogy vastag talpú edzőcipőt, vagy biciklis cipőt válassz, mert a vékonytalpú cipőben megfájdulhat a talpad és kisebb erővel tudsz tekerni.

Saját és mások egészsége érdekében megkérlek, hogy mindig tiszta talpú cipőt használj! Nagyon kellemetlen, amikor a bicikli környéke csupa sár. Legyünk egymásra tekintettel!

Kesztyű:
A biztonságos kormányfogás érdekében használhatod, de nem feltétlenül szükséges.

Törölköző:
Nagyon fontos kellék az órán, ezért mindig hozd magaddal. Törölközésen kívül elengedhetetlen, ha nincs kesztyűd, mivel a megizzadt kéz csúszik a kormányon és veszélyes.

Folyadék:
Már az edzés megkezdése előtt és a befejezése után is érdemes 2,5 dl vizet meginnod, óra alatt pedig minimum 0,5 l vizet, vagy izotóniás italt fogyassz!

Pulzusmérő óra:
Nem feltétlenül szükséges, csak ha tudatosan kívánsz edzeni, szeretnéd pontosan, személyre szabottan beállítani a terhelést, a maximális hatékonyság érdekében.

A Polar pulzusmérő órák 98%-os EKG pontossággal mérnek, folyamatosan látod az aktuális pulzusszámodat, hangjelzést kapsz, ha elhagyod a célzónádat.

Tudod mérni az elégetett kalória mennyiségét, és hogy a felhasznált kalória hány százaléka történt zsírbontásból.

Számos egyéb funkciója van, nagyon hasznos edzőtársnak tartom.

Kerékpárok beállítása:

A bicikliket minden óra előtt egyénileg be kell állítani (ülésmagasság, kormánymagasság, üléstávolság, pedálszíj, alapellenállás). Ebben kapsz segítséget az edzőtől.

Fertőtlenítés: minden óra végén sterilizáljuk magunk után a gépeket fertőtlenítőszeres papírtörlővel.

Csatlakozz facebookon is!

Edzésekkel kapcsolatos facebook oldalam itt találod.
Edzésekkel kapcsolatos közösségi csoportomba itt tudsz csatlakozni!:)