Access Consciousness

Online is elérhető szolgáltatás

Mi az Access?

Az Access egy más nézőpont az életről. Olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

Az Access Consciousness® a világon már 170 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Alapítója, Gary M. Douglas, aki a mai napig formálja azt, Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azoknak, akik valóban tudják, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket, önmagunk és mindannyiunk számára is.

A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint hajlandóság és képesség arra, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. Lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

Az Access egyik fontos eszköze a kérdés. A kérdés célja, hogy éberséget kapjunk válaszok helyett. A kérdések megnyitják a lehetőségek kapuit, a válaszok bezárják azokat. A kérdések megkérdőjelezik a hitrendszereinket, nézőpontjainkat, ítélkezéseinket magunkról és másokról. Eltörlik a korlátozásokat és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk.

Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít, ha valóban készen állsz a változásra. Ennek az, az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket.

A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Miért jó?

  • Csökkenti a fejedben lévő zajt, az állandó gondolkodást anélkül, hogy hosszan meditálnod kellene
  • Elnémítja a fejedben azt a hangot, amely azt hajtogatja, hogy nem vagy elég jó, nem tudsz valamit véghez vinni, nem vagy elég valamilyen
  • Stresszoldó hatású
  • Segít elengedni azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged
  • Felszabadít a régi érzelmi terhek alól és nyitottá tesz az új lehetőségek fogadására