Kriston-módszer®

Kriston Intim Torna férfiaknak

Online is elérhető szolgáltatás

Kriston Intim Torna férfiaknak®

A Kriston Intim Torna erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia.

A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez. A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. Tudatos gondoskodás hiányában sok férfi jelentős életminőség romlást élhet át: spermatermelés hiánya, az aranyér, herevéna-tágulat, a merevedési zavar, libidó hiánya, a korai magömlés, a prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, vagy annak eltávolítását követő esetleges inkontinencia. A változtatás elkerülhetetlen a változáshoz.

Kriston Intim Torna a következő elemekből áll össze:

1.) Medencefenék izmainak fejlesztését garantáló Kriston koncepció segíti a hallgatókat abban, hogy a tornagyakorlatokat helyesen és hatékonyan végezhessék. A Kriston Andrea által kifejlesztett oktatásmódszertan lépésről lépésre segíti a záróizmok komplex tréningjének elsajátítását, melynek során látványosan erőssé válik a pénisz és a prosztata alatt átívelő-, a barlangos testet beburkoló-, a végbelet körbefonó izomzat. Az erőnövelés hatására erőteljesebbé válik a magömlés, intenzívebb lesz az orgazmus, megszűnik az utócsepegés, fejlődik a vizeletelzáró képesség és fiatalosabbá válik a merevedési szög. A prosztata intenzív mozgatása miatt a mirigyműködés fokozódik, és élénk hormonfürdő támogatja működését. A pénisz funkciója tudatosabbá válik, az erekció erősebb lesz, fokozódik a magömlés kontrollja, és a pénisz átmérőjében, illetve hosszában is visszajelzi a hatékony gyakorlást. Az érzékelés fejlesztő gyakorlatokkal a helyes mozgást mindenki maga képes ellenőrizni. A hatékonyság életkortól függetlenül garantált. A tanfolyam során 300, egyre összetettebb gyakorlat elsajátítása nyújtja a garantált Kriston gyakorlatok ismeretét. A tréning végeztével egy edzésélettani szempontból felépített gyorsaságot, erőt, állóképességet és koordinációt fejlesztő egyéni mozgásprogramot és egy 15 perces hatékony gyakorlást segítő hanganyagot kapnak a résztvevők az otthoni önálló fejlődés segítésére.  Az egyéni mozgásprogram egy jeligével beazonosított, anonim kérdőív alapján kerül összeállításra.

2.) A védő szokások egyszerű betartásával, mindenki képes lesz óvni a hasi szerveit, alhasi izmait, az azokat ellátó ereket és a hasi kötőszövetrendszert. 

3.) A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyvet, amit egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A szervekhez kötött elraktározott gátló érzelmek feloldása és a feszültségoldó folyamatok segítenek egészségforgatókönyvünk létrehozásában. Ennek eredménye az a változás, mely megnyilvánulhat a libidó növekedésében, a magömlési kontroll megszerzésében, a biztos erekcióban, a prosztata, herék, húgyhólyag egészségében, a Tesztoszteron hormon hatékonyabb érzetében, aranyér, herevéna-tágulat visszahúzódásban, a székrekedés, vizelet-, székletmegtartási nehézség, gyulladási hajlam megszűnésében, a termékenység növekedésében. A tréning során a nők szexuális természetével és az orgazmusukkal kapcsolatban is hasznos ismeretre tesznek szert a résztvevők. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást. A tanfolyamon kezedbe veheted a gyeplőt, és rájöhetsz, hogy a Kriston-módszerrel miként javíthatsz jelentősen életed minőségén. 

A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott. Amennyiben nem tudsz részt venni csoportos tréningen, úgy egyéniben (személyesen vagy online) az aktuális célodra koncentrálva átlagosan 6 órában megtanulhatod a számodra legfontosabb ismereteket. A tempód, a személyes történeted befolyásolhatja az időkeretet. Ezt minden esetben a trénereddel tudod felelősen kialakítani.